top of page

Les cuines són plenes de contes al foc des de fa molts anys. Se n’han cuit de tots els gustos, i els protagonistes d’aquestes històries ho saben millor que ningú. Si voleu fer-ne un tast, aquest és el vostre espectacle.

Un rebost ple de contes
La màgia del món

Tot és màgia. En Jan ho sap i ho ha descobert tot sol. Ha après que només cal tancar els ulls fort, molt fort i desitjar alguna cosa perquè passi. I les girafes que volen, els castells de xocolata i els viatges en patinet deixen de ser cosa de la imaginació i comencen a ser realitat. I sinó, deixeu que us ho expliqui el Jan...De somnis, tots en tenim. Però com es construeixen els somnis? N’hi ha que es tornen realitat? Què passa amb els somnis que es fan malbé pel camí? I amb els desitjos que es queden sense ales? Per saber molt més sobre el món dels somnis, caldrà obrir molt bé els ulls.

Somia, somia que somiaràs

D’Àfrica a Rússia i de l’Índia al Perú. Recorrerem el món de la mà dels contes i farem un viatge inoblidable per històries que no deixaran indiferent ningú. Ens acompanyaran també instruments d’arreu del món.

Contes d’arreu del món
Algunes
Sessions
bottom of page